Тенда завеса

Тенда завеса претставува хоризонтално поставена тенда која се отвара вертикално. Се прицврстува со помош на кукачки.

Ширина на тенда: 0,5-6м
Висина: Неограничено
Начин на отварање: Рачна команда или со електромотор
Вид на платно: Импрегнирано платно (Ткаенина) или ПВЦ платно (Церада)

Галерија