Тенда на лагери

Тенда на лагери претставува хоризонтално поставена тенда која се отвара со помош на водилки.

Ширина на тенда: 1-6м
Начин на отварање: Рачна команда или со електромотор
Вид на платно: Импрегнирано платно (Ткаенина) или ПВЦ платно (Церада)

Галерија