Тенда на краци

претставува тенда поставена хоризонтално кој се отвара со помош на краци.
Ширина на тенда: 2,5-6м
Должина на краци: 1,5м;2м;2,5м;3м;3,5м;4м
Начин на отварање: Рачна команда или со електромотор
Вид на платно: Импрегнирано платно (Ткаенина) или ПВЦ платно (Церада)

Види повеќе

Тенда на лагери

претставува хоризонтално поставена тенда која се отвара со помош на водилки.
Ширина на тенда: 1-6м
Начин на отварање: Рачна команда или со електромотор
Вид на платно: Импрегнирано платно (Ткаенина) или ПВЦ платно (Церада)

Види повеќе

Тенда корпа

Ширина на тенда: 0,5м-6м
Испуст: 0,5-2м
Начин на отварање: Рачна команда
Вид на платно: Импрегнирано платно (Ткаенина) или ПВЦ платно (Церада)

Види повеќе

Тенда завеса

претставува хоризонтално поставена тенда која се отвара вертикално. Се прицврстува со помош на кукачки.
Ширина на тенда: 0,5-6м
Висина: Неограничено
Начин на отварање: Рачна команда или со електромотор
Вид на платно: Импрегнирано платно (Ткаенина) или ПВЦ платно (Церада)

Види повеќе

Желатин завеса

претставува тенда завеса изработена од проѕирно платно (желатин).
Ширина на тенда: 0,5-6м
Висина: Неограничено
Начин на отварање: Рачна команда или со електромотор.

Види повеќе

Челична конструкција со лексан

претставува фиксна конструкција изработена од челични профили покриена со Лексан

Види повеќе

Пергола

Види повеќе