Тенда корпа

Тенда корпа

Ширина на тенда: 0,5м-6м
Испуст: 0,5-2м
Начин на отварање: Рачна команда
Вид на платно: Импрегнирано платно (Ткаенина) или ПВЦ платно (Церада)

Галерија