Веел Пром 2000

За нас

ВЕЕЛ ПРОМ 2000 е фирма со 25 годишна традиција која се занимава со производство и монтажа на производи за заштита од секаков вид надворешни влијанија. Квалитетот на производите е потврден со гаранцијата што ја добивате.

Услуги

  • Промена на платно на тенда
  • Сервисирање на тенда
  • Изработка на церада со окца
  • Изработка на желатин траки

Наши производи

Тенда на краци

претставува тенда поставена хоризонтално кој се отвара со помош на краци.
Ширина на тенда: 2,5-6м
Должина на краци: 1,5м;2м;2,5м;3м;3,5м;4м
Начин на отварање: Рачна команда или со електромотор.

Тенда на лагери

претставува хоризонтално поставена тенда која се отвара со помош на водилки.
Ширина на тенда: 1-6м
Начин на отварање: Рачна команда или со електромотор.

Тенда корпа

Ширина на тенда: 0,5м-6м
Испуст: 0,5-2м
Начин на отварање: Рачна команда

Тенда завеса

претставува хоризонтално поставена тенда која се отвара вертикално. Се прицврстува со помош на кукачки.
Ширина на тенда: 0,5-6м
Висина: Неограничено
Начин на отварање: Рачна команда или со електромотор

Желатин завеса

претставува тенда завеса изработена од проѕирно платно (желатин).
Ширина на тенда: 0,5-6м
Висина: Неограничено
Начин на отварање: Рачна команда или со електромотор.

Челична конструкција со лексан

претставува фиксна конструкција изработена од челични профили покриена со Лексан

Тенда на краци

Видео презентација