Тенда на краци

Тенда на краци претставува тенда поставена хоризонтално кој се отвара со помош на краци.

Ширина на тенда: 2,5-6м
Должина на краци: 1,5м;2м;2,5м;3м;3,5м;4м
Начин на отварање: Рачна команда или со електромотор
Вид на платно: Импрегнирано платно (Ткаенина) или ПВЦ платно (Церада)

Видео презентација

Галерија